Men kan med rimelighed påstå, at en indedel til en varmepumpe ikke er en pyntegenstand. Det har Kinnan løsningen på. Her ses indedelen fra en standardvarmepumpe monteret på væggen 50 cm over gulvet. Nedenfor er skjuleren monteret uden på indedelen med mulighed for manuel indstilling og betjening. Når de sidste dæk- og dekorationsplader er monteret virker fjernbetjeningen til varmepumpen stadig. Grundmodul måler 40x40x120 cm.

Når den dekorative skjuler er fyldt med DVD’er og pyntegenstande, er det umuligt at se varmepumpens indedel. Grundmodulet er her suppleret med to tillægsmoduler, med målene 40x40x40 cm.Her ses indedelen fra en standardvarmepumpe monteret på væggen 50 cm over gulvet.

Skjuleren monteret uden på indedelen med mulighed for manuel indstilling og betjening. Når de sidste dæk- og dekorationsplader er monteret virker fjernbetjeningen til varmepumpen stadig. Grundmodul 40x40x120 cm i standard hvid.


Når den dekorative skjuler er fyldt med DVD’er og pyntegenstande er det umuligt at se varmepumpens indedel. Grundmodulet er her suppleret med to tillægsmoduler.