Nye krav fra EU og Energistyrelsen

Kinnan har udvalgt syv varmepumper blandt de tre stærkeste mærker i verden og gjort dem til DanmarksPumper. Alle opfylder EU’s skærpede krav til effektivitet. Også de krav der gælder fra 2019.


Tre mærker dækker 80% af verdensmarkedet

Kinnan har solgt varmepumper og DanmarksPumper i mange år og opnået en betydelig markedsandel. Indtil nu har det primært været Panasonic. De har fungeret tilfredsstillende, og nu har vi fået eksklusiv-forhandling af topmodellen BlueFin.

Men for at imødekomme forbrugernes krav om større udvalg og flere valgmuligheder, har vi fået forhandlingen i Danmark af både LG og Mitsubishi. Vi har udvalgt to modeller fra hvert mærke til at indgå i DanmarksPumpe-programmet.

Derfor kan man nu vælge sin varmepumpe blandt de tre største og stærkeste mærker i verden og sikre sig en DanmarksPumpe fra den leverandør i Danmark, der har mest erfaring med installation og drift - takket være et ekstremt stort og kompetent forhandlernet - opbygget gennem mange år.

Nye skrappe krav fra EU og EnergiStyrelsen

Fra 1. januar 2013 blev en ny lov om energimærkning og minimumskrav til effektivitet sat i kraft i Danmark. For varmepumper betyder det, at de som minimum skal overholde en årseffekt (SCOP) på 3,8 i 2014.

Samtlige syv DanmarksPumper, der er vist i denne brochure, opfylder de minimumskrav, der stilles til danske varmepumper i 2019.