IQ Control

- gør din styring af DanmarksPumpen enkel og fjerner mulighed for fejlbetjening

Alle DanmarksPumper leveres med den originale fjernbetjening. Den har mange kunder ønsket at få udskiftet med en enklere og bedre enhed. Derfor har vi nu udviklet KINNAN IQ-CONTROL – en fastmonteret kontrolboks uden overflødige betjeningsmuligheder. Først og fremmest har offentlige institutioner, erhvervs­kunder og private med udlejningssommerhuse ønsket et alternativ til den originale fjernbetjening. Fjernbetjeningen kan være vanskelig at forstå og bruge med de utallige knapper, og så rummer den mange muligheder for fejlbetjening. Og endelig har fjernbetjeninger en tendens til at forsvinde. Og så er der først problemer!Med KINNAN IQ-CONTROL har du flere relevante muligheder for styring og energioptimering:

Tænd/sluk samt skru op eller ned for varmen.
Det er nok det mest enkle – men samtidig den væsentligste – funktion for alle brugere. Der er to piletaster op/ned som regulerer varmen og én on/off knap som tænder og slukker.

Natsænkningsmodul
Modulet giver mulighed for at programmere varmepumpen til at tænde og slukke time-for-time og dag-for-dag i op til en uge. Dermed kan varmen optimeres på de tidspunkter, hvor der er behov for opholdstemperatur eller blot 8-10 graders grundvarme så sommerhuset, udhuset eller mandskabs vognen holdes frostfri.

Autoklimakontrol med fast temperatur
Med denne funktion kan Danmarkspumpen programmeres til at holde en fast temperatur indendørs UANSET hvor varmt eller koldt det er udendørs. Kontrolboksen får Danmarkspumpen til enten at producere konstant varme, hvis den fastsatte temperatur ikke er nået. Eller afkøle med aircon, hvis indetemperaturen overstiger den fastsatte temperatur. Uanset hvad sikrer KINNAN IQ-CONTROL at temperaturen passer præcist. 

Det lyder enkelt men KINNAN IQ-CONTROL er specielt udviklet til det danske marked – fordi ovennævnte funktioner ikke findes i en standard varmepumpe, der fra fabrikken er programmeret til først at gå i gang med afkøling/aircondition, når udetemperaturen er på 25°C eller derover.

Hensynet til andre varmekilder
Bruges Danmarkspumpen i lokaler med andre varmekilder som f.eks. butikker med spotlights eller mødelokaler med mange mennesker, skal systemet naturligvis tage hensyn til varmen og køle, hvis det er nødvendigt for at holde den fastsatte temperatur på f.eks. 20-21°C indendørs. Det skal også ske uanset udetemperaturen, men uden KINNAN IQ-CONTROL kan det ikke lade sig gøre.

KINNAN IQ virker sammen med andre styresystemer – CTS-anlæg
Specielt i offentlige bygninger findes mange centrale styringssystemer – CTS-anlæg – der gennem tiden er monteret for at minimere energiforbruget. Det er godt og miljørigtigt. Via relæer og infrarøde ind- og udgange kan KINNAN IQ omsætte den centrale styring til også at omfatte varmepumper. Dermed vil brug af Danmarkspumpen være med til yderligere at optimere energiforbruget samtidig med det kan styres centralt. 

Danmarkspumpen er en optimeret pakkeløsning, hvori der bl.a. indgår en standard luft-til-luft varmepumpe. Varmepumpen suppleres og optimeres på adskillige punkter for at være optimalt fungerende under danske, klimatiske forhold. KINNAN IQ-CONTROL er én af mange tilvalgsmuligheder til Danmarkspumpen.

Fra fabrikken medfølger den originale fjernbetjening til varmepumpen. Den har mange kunder ønsket at få udskiftet med en enklere og bedre enhed. Derfor har vi nu udviklet KINNAN IQ-CONTROL – en fastmonteret kontrolboks uden overflødige betjeningsmuligheder.

Først og fremmest har offentlige institutioner, erhvervskunder og private, der bruger varmepumper til opvarmning, ønsket et alternativ til den originale fjernbetjening.

Fjernbetjeningen kan være vanskelig at forstå og bruge (der er utallige knapper), den rummer mange muligheder for fejlbetjening og endelig har fjernbetjeninger en tendens til at forsvinde. Og så er der først problemer!


Se hvordan IQ-modulet anvendes i Inspiration i Holstebro »

Se hvordan IQ-modulet anvendes i Børnehaven Koglehuset i Holstebro »