En pakkeløsning

Enhver DanmarksPumpe leveres ALTID med 10 års kompressorgaranti og 5 års garanti på øvrige dele, autoriseret installation, indbygget frostsikring og gratis isolering, så den kan klare den danske vinter.DanmarksPumpen kan ikke fryse til om vinteren
KINNAN’s DanmarksPumper er nøje udvalgt blandt verdens mest solgte fabrikater: LG, Panasonic og Mitsubishi. For at kunne klare den danske vinter er de forbedret med varmetråde, så de kan afrime, selv om det fryser 25º C udenfor.
DanmarksPumpen er effektivt isoleret mod varmetab
DanmarksPumpen har ekstra specialfremstillet varmeisolering, hvor der kan være varmetab. Jo mere udedelen varmeisoleres, des mindre spildenergi er der. Det øger effekten fra varmepumpen og reducerer strømforbruget.
DanmarksPumpen leveres NU med 10 års kompressorgaranti og 5 års garanti på alle andre dele
Købeloven i Danmark giver to års garanti på fabrikationsfejl. KINNAN giver 5 ÅRS TOTALGARANTI – ikke blot på DanmarksPumpen, men også på installationen.
Det sidste er vigtigt, for arbejdslønnen kan være en væsentlig post. Nu udvider vi garantien med YDERLIGERE 5 ÅRS GARANTI på kompressoren.

Kinnan betaler alle reservedele og arbejdsløn i den garantiperiode. Hvis man selv plejer og passer DanmarksPumpen med almindelig rengøring og støvsugning, er et serviceeftersyn hvert 2. år - udført af en autoriseret Kinnan-installatør - nok til at sikre dig GARANTIERNE.
BlueFin Condencer
Kinnan har godkendt Panasonic’s helt nye specialmodel BlueFin til at indgå som DanmarksPumpe - med deraf følgende udvidet garanti - nemlig 5 års totalgaranti på alle komponenter men yderligere 5 år på kompressoren, så du i alt får 10 års kompressorgaranti.

BlueFin er betegnelsen for en coating af de microfine alukøleribber, der uafbrudt skal have maksimal luftgennemstrømning for at optimere effekten. BlueFin hindrer korrosion og partikler i at sætte sig mellem ribbene og tætne og/eller nedbryde disse, hvorefter varmepumpen gradvist sættes ud af funktion.

I Danmark er det et faktum, at jo tættere man bor på kysterne - jo større risiko for korrosion er der.
Derfor anbefaler vi hos Kinnan at vælge varmepumpen HZ9 BlueFin, hvis man bor tæt på den jyske vestkyst.

Frit installatørvalg
Når din DanmarksPumpe er installeret og fungerer, skal den serviceres efter to år og igen hvert andet år for at opnå de 10 ÅRS KOMPRESSOR GARANTI. Ved serviceeftersyn, der skal foretages i garantiperioden, kan du frit vælge installatør, blot han er autoriseret af Kinnan. Efter hvert servicebesøg stempler installatøren dit GARANTICERTIFIKAT som din sikkerhed for, at garantien opretholdes.