PRO1 GSM

Uanset hvilken af de fire pakkeløsninger man vælger, kan systemet udvides til et fjernstyret kontrolcenter med et KINNAN PRO1 GSM modul. Det åbner alverdens muligheder for styring, regulering og information online og langt fra installationen.
KINNAN PRO1 GSM er et nødvendigt modul, hvis du vil udnytte mulighederne i World Wide Webkontrol og gøre det til et kontrolcenter
Webkontrollen er et internetprogram – specielt udviklet af KINNAN - hvor man kan indstillle og styre DanmarksPumpen enten via PC’en eller via smartphone – uanset hvor i verden, man befinder sig via DanmarksPumpen.dk. Man kan tænde og slukke for varmepumpen, aflæse, hæve og sænke temperaturen i huset.

Det sker via PRO1 GSM modulet, men så er det også muligt at styre elradiatorer, vandvarmer og andre tekniske installationer enten via PC’en eller via SMS fra mobiltelefonen. Det kræver kun et SIM-kort, og her anbefaler vi at sikre, at teleudbyderen har god dækning på installationsadressen. Det kræver password og login, så du er sikret mod misbrug.

Du modtager helt automatisk alarm, hvis der kommer strømsvigt eller hvis temperaturen er for lav eller høj i sommerhuset. Så har du mulighed for at reagere i så god tid, at der ikke sker yderligere skade.

Styring af vandvarmer
Mange sætter pris på at have varmt vand, når man ankommer til sommerhuset. Det kan godt tage nogle timer inden der er fuldt tryk på det varme vand, og derfor er det meget komfortabelt at kunne starte vandvarmeren via KINNAN PRO 1 GSM nogle timer før ankomst.

Fjernaflæsning af elmåler
Har man ikke fået tilbudt en intelligent elmåler af sit energiselskab, og har man brug for aflæsninger i udlejningssommerhuset når der kommer nye lejere, kan den autoriserede installatør montere en impulsmåler, som gør det muligt at fjern­aflæse elforbruget fra dag til dag. Så slipper man for selv at køre til sommerhuset eller betale udlejningsbureauet for at gøre det.

Bevægelsessensor
Hvis der tilkobles bevægel­ses-sensor kan PRO 1 GSM også fungere som indbrudsalarm, som sender dig en SMS, hvis der har været bevægelse foran sensoren. Herefter kan man foretage de fornødne foranstaltninger i forbindelse med et evt. indbrud: tilkalde politiet eller selv få reetableret huset, så yderligere ødelæggelser eller indbrud hindres.Overvåg dit hus 24/7 med et webcam
Som noget helt unikt kan der tilkobles et webcam til KINNAN PRO 1 GSM. Så kan du fra din PC følge med i enhver bevægelse, der er i huset. Har du yderligere tilkoblet en bevægelsessensor får du en SMS-alarm, i samme øjeblik der er bevægelser i rummet. Så kan du i først omgang aktivere dit webcam, og se hvad der sker. Ét tryk på din PC arkiverer et aktuelt foto af situationen i huset. Det kan være særdeles praktisk, hvis der er tale om indbrud. Så kan tyven ses på skærmen.

STYRING:
Tænd sluk for varmepumpe, el-radiatorer eller andre
tekniske installationer. Hæve/sænke temperaturen.
Sikkerhedskontrol via password og godkendelse af bruger.

ALARMER:
Alarm ved indbrud.
Besked om strømsvigt.
Alarm for høj/lav temperatur.

FORPROGRAMMEREDE INDSTILLINGER:
· HEAT8 = 8°C grundvarme
· HEAT10 = 10°C grundvarme
· HEAT16 = 16°C varme i lokalet
· HEAT20 = 20°C varme i lokalet
· HEAT22 = 22°C graders varme i lokalet
· OFF = SLUK